Skip to main content

Photo Cortesy: ImaxTree

επιμέλεια: Μαριάντζελα Χατζηεφραιμίδου

Η αλήθεια είναι οτι το καφέ τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες αθόρυβες επανεμφανίσεις στις εποχιακές τάσεις, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή. Κι αυτό κυρίως, γιατί έχει την ταμπέλα του «κλασικού» και ενίοτε και του «βαρετού».

Φέτος το καφέ πρωταγωνιστεί ήδη στις κορυφαίες τάσεις, ξεπερνά τον εαυτό του και αναδεικνύεται σε χρώμα «βάσης», καθώς το βλέπουμε πλεον σε αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς.

Είναι το καφέ το «νέο μαύρο»; Εξαρτάται πώς θα το εντάξουμε στη γκαρνταρόμπα μας, δηλαδή τα κομμάτια που θα επιλέξουμε αλλά κυρίως ο τρόπος που θα το συνδυάσουμε.

#Το πανοφώρι

Είτε πρόκειται για ένα oversize maxi παλτό, είτε για ένα biker μπουφάν, το σίγουρο είναι οτι θα δώσει άλλο αέρα στο look, καθώς προσδίδει class στα denim κομμάτια και δίνει ένα πιο casual τόνο στα κομμάτια από faux δέρμα.

Επιλέξτε το maxi παλτό σε ανοιχτό καφέ τόνο, καθώς κάνει υπέροχο contrast με το γκρι, το γαλάζιο και όλες τις αποχρώσεις του μπλε.

κφκμ.jpeg

@lolariostyle

ξηγωγηυ.jpeg

ΚΑΦΕ ΜΠΟΥΦΑΝ BIKER OVERSIZE ZARA 35,99 EUR

#Το τοπ

Ενα κροπ ανοιχτόχρωμο σχεδόν beige σακάκι με χρυσές λεπτομέρειες σε tweed είναι ό,τι πιο κομψό την μεταβατική περίοδο που διανύουμε, ως εναλλακτική για το μαύρο oversize σακάκι στα office look.

Μια κλασική καφέ ζακέτα στην απόχρωση της σκουριάς, ή το copper, το χρώμα του χαλκού, αναβαθμίζει όλα τα γκρί κομμάτια όπως μια maxi φούστα από μαλλί και προσδίδει ένα British chic στυλ.

ασφγ.jpeg

δφγηγ.jpeg

Ζακέτα από μείγμα μαλλιού με κουμπιά 69.95 EUR Massimo Dutti

#Η φούστα

Μια φούστα από δερματίνη σε ανοιχτό καφέ είναι η ιδανική εναλλακτική του μαύρου, σε συνδυασμό με τα «μουντά» αυστηρά τοπ.

ςετλοθξ.jpeg

ΜΙΝΤΙ ΦΟΥΣΤΑ ΠΛΙΣΕ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΕ ΖΩΝΗ ZARA 22,99 EUR

#Το κοτλέ

Ισως δεν υπάρχει πιο classic συνδυασμός από ένα καφέ κοτλέ παντελόνι με ένα λεπτό πλεκτό σε γκρι ή σιελ απόχρωση. Φέτος που το κοτλέ ύφασμα έχει επανέλθει, δεν έχετε παρά να το φορέσετε στο χρώμα της σεζόν.

Συνδυάστε το με χρυσά αξεσουάρ, όπως μικρούς χρυσούς κρίκους και λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ στα χέρια για extra πόντους στυλ.

λκξη.jpeg

@wardrobeicons

#Τα αξεσουάρ

Είτε βρίσκεται στις τάσεις της σεζόν είτε όχι, ένα ζευγάρι καφέ παπούτσια είναι απαράιτητο στη ντουλάπα μας. Φέτος θα αντικαταστήσουμε τις μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες με καφέ, κατά προτίμηση suede και θα τις συνδυάσουμε με όλα υα παραπάνω look.

στεωε.jpeg

Μπότες Steve Madden Darian 159,90 EUR answear.gr

Stay beautiful!