Skip to main content

Ένα προϊόν μακιγιάζ που σημειώνει διαχρονικά τεράστιες πωλήσεις είναι το μολύβι χειλιών.

Η τεχνική του «περιγράμματος» δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ακόμα και στην εποχή των lip fillers,που θεωρητικά δεν χρειάζεται να αυξήσουμε το μέγεθος των χειλιών περιγράφοντάς τα. Γι’αυτό και πάντα είναι σημαντικό βήμα για ένα ολοκληρωμένο make up.

Σίγουρα έχεις κατά καιρούς πειραματιστεί με πολλά και πάντα είσαι στην αναζήτηση της ιδανικής “natural” απόχρωσης. Κάποια σου βγαίνουν λίγο πιο έντονα, κάποια εντελώς άτονα και συνήθως τα περισσότερα χωρίς διάρκεια και ένταση.

Μετά από αρκετές δοκιμές, σου βρήκαμε και σου προτείνουμε τα τρια top lipliners της αγοράς.

MUA INTENSE COLOUR LIP LINER – SINCERE

Είναι απαλό, βουτυρένιο και με πλούσια χρωστική. Ταιριάζει κυριολεκτικά με όλα τα χρώματα κραγιον και gloss και κοστίζει μόλις 2,99 €

Nyx Professional Makeup Suede Matte Lip Liner Los Angeles

Είναι ένα από τα αγαπημένα lip liners πολλών makeup artist και celebrities, όπως η Hailey Bieber και αυτό πιστεύω τα λέει όλα. Θα το φορέσεις με nude, neutral και αποχρώσεις του καφέ. Θα το βρεις με 6,00 €.

CHARLOTTE TILBURY-Lip Cheat Lip Liner – Iconic Nude

Ενα μολύβι σε πιο «θερμή» απόχρωση, το οποίο έχει πραγματικά μεγάλη διάρκεια καθώς είναι αδιάβροχο. Η σύνθεσή του είναι τόσο απαλή που μπορεί να φορεθεί ακόμα και σαν κραγιόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Θα το βρείς στα 22€

Stay beautiful!