Skip to main content

CWEOKNCWOE.jpeg

-Πότε και πως ξεκίνησε η ενασχόληση σας με τα κοινά;

Από νεαρός είχα αυτό που με λέμε «πολιτικές ανησυχίες», πάντα καθόμουν συνήθως με μεγαλύτερους σε ηλικία και συζητούσαμε για θέματα της καθημερινότητας αλλά και το πώς μπορούμε εμείς από την πλευρά μας να αλλάξουμε κάποια κακώς κείμενα. Εάν με ρωτάτε εάν ανήκω σε κάποιο κόμμα, θα σας πω όχι, αλλά σίγουρα υποστηρίζω όποιον πραγματικά προωθεί την ανάπτυξη του τόπου και της χώρας.

Με τα κοινά αποφάσισα να ασχοληθώ το τελευταίο διάστημα, καθώς αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας, του Αχιλλέα Μπέου και να συμμετάσχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής – Νέας Δυναμικής.

-Ποιο είναι το όραμα σας για τον Βόλο;

Οράμα μου είναι ο Βόλος και το Πήλιο να έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη τόσο σε υποδομές όσο και στον τουρισμό. Υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, «ταβάνι» στον Βόλο και στο Πήλιο δεν υπάρχει..Ως άνθρωπος που ασχολείται ενεργά με τον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας έχω συγκεκριμένες προτάσεις για να δώσουμε έξτρα ώθηση στον πανέμορφο τόπο μας για όλο τον χρόνο!

-Πως μπορείτε να βοηθήσετε τον τόπο εάν σας επιλέξουν οι πολίτες;

Moυ κάνετε μία πολύ καλή ερώτηση…Εργάζομαι από μικρό παιδί και γνωρίζω τα προβλήματα τόσο των επιχειρηματιών όσο και των εργαζομένων. Εχώ περάσει εάν μου επιτρέπεται ο όρος από όλα τα «μετερίζια»…Στα 18 μου ξεκίνησα οι σπουδές πάνω στα τουριστικά, χωρίς όμως να σταματήσω την εργασία μου. Πλέον με την εμπειρία που έχω αποκομίσει, νιώθω έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου αλλά και να δώσω πίσω τους δημότες, όλα όσα μου έδωσαν απλόχερα τόσα χρόνια με την παρουσία τους αλλά και με πάνω από όλα με τον ανθρώπινο του πράγματος.

-Ποια είναι τα θέματα που έχετε ψηλά στην ατζέντα σας και θέλετε να προωθήσετε με τις δράσεις σας;

Δεν θα μπορούσα να μην έχω ως πρώτο μου στόχο την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Η συνεργασία με τουριστικά γραφεία, η αδελφοποίηση με άλλες πόλεις, οι υποδομές, η βελτίωση του προσφερόμενου «προϊόντος» μας, την προώθηση των αγαθών των δικών μας συνεταιρισμών. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα απλά που πρέπει να γίνουν και συνήθως σε αυτά κρύβεται το κλειδί της επιτυχίας.

-Ποια είναι η σχέση σας με τον Αχιλλέα Μπέο και πως θα τον χαρακτηρίζατε με τρεις λέξεις;

Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Δήμαρχο. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα για όσα έχει προσφέρει αλλά και για την αυθεντικότητά του. Εάν και είναι δύσκολο να τον χαρακτηρίσεις με τρεις λέξεις λόγω του πολυδιάστατου ταπεραμέντου του και χαρακτήρα του, θα έλεγα ότι είναι αποτελεσματικός, αυθεντικός και εργασιομανής.

-Γιατί να σας ψηφίσουν οι πολίτες;

Eίμαι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος του αρέσει να εργάζεται και να προσφέρει. Θέλω οι συμπολίτες μου να δώσουν τη δύναμη όσα έχω μάθει και όσα έχω καταφέρει να μπορέσω να τα κεφαλαιοποιήσω για όφελος του τόπου μου. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι το εάν έχεις δώσει στους ανθρώπους σου αυτά που αξίζουν, βάζοντας στην άκρη τα προσωπικά θέλω και πρέπει. Ζητώ τη ψήφο τους γιατί θέλω και μπορώ να είμαι χρήσιμος για αυτούς, τα παιδιά τους και τις οικογένειες τους.

Ο Γρηγόρης Κοντορίζος δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο του τουρισμού στην περιοχή της Πορταριάς με το Erofili hotel & Suites και άλλα δυο καταλύματα ενοικιαζομένων δωματίων, προσφέροντας αρκετές θέσεις εργασίας σε άτομα της ευρύτερης περιοχής.Απο το 2017 είναι μέλος στο Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας με τη θέση του Γενικού Γραμματέα αυτής. Το 2021 για πρώτη φορά εκλέγεται τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.