Skip to main content

Το όνομά της είναι Heidi Agan, θεωρείται η πιο ρεαλιστική σωσίας της Κέιτ Μίντλετον και έχει χτίσει μία καριέρα πάνω στην απίστευτη ομοιότητά της με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Την ώρα που όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον, η σωσίας της Heidi Agan, έχει έρθει για τα καλά στο προσκήνιο αφού πολλοί υποστήριξαν ότι είναι εκείνη στο βίντεο που δημοσιεύσαν οι Sun και το TMZ με την Κέιτ και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να κάνουν ψώνια στο Windsor Farm Shop. 

Αν και o χαρακτηρισμός «σωσίας της Κέιτ Μίντλετον» δεν είναι κάτι καινούριο για την Agan, το ενδιαφέρον για το πρόσωπό της αλλά και την δουλειά της φούντωσε πριν από μερικές ημέρες, όταν πλάνα της Κέιτ στο Windsor Farm Shop με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ προκάλεσαν πυρετό θεωριών. 

Κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι η Κέιτ στο βίντεο αλλά ένα άτομο που της μοιάζει και μάλιστα αρκετά, μίας σωσίας, τροφοδοτώντας τις ήδη ανεξέλεγκτες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της αλλά και το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας ενώ αναρρώνει από μια επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο του 2024.

Από σερβιτόρα, σωσίας της Κέιτ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Agan περιγράφεται ως «η πιο ρεαλιστική σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο», τίτλο τον οποίο κατέκτησε μετά από μία σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων και φωτογραφιών της τελευταίας δεκαετίας.

Η Heidi Agan έγινε επαγγελματίας σωσίας της Κέιτ το 2012, όταν τυχαία πελάτες ενός ιταλικού εστιατορίου όπου δούλευε ως σερβιτόρα, επανειλημμένα επεσήμαναν τις ομοιότητες μεταξύ της ίδιας και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Ήμουν πραγματικά τυχερή με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα και πιθανώς δεν θα είχα μπει ποτέ σε αυτό το επάγγελμα αν δεν ήμουν σερβιτόρα εξαρχής», δήλωσε η Agan στο Business Insider τον Μάιο του 2017.

«Οι πελάτες ήταν αυτοί που με έπεισαν να γίνω σωσίας της Κέιτ». 

Παρά την αδιαμφισβήτητη ομοιότητα της με την Κέιτ, η Agan έχει μελετήσει διεξοδικά όλα αυτά τα χρόνια τους τρόπους, τις κινήσεις και τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας της Ουαλίας για να μπορέσει να είναι πιστό αντίγραφο.

«Έπρεπε να κοιτάξω προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο κινείται και συμπεριφέρεται η Κέιτ, έχω πάντα κατά νου πώς μιλάει. Νομίζω ότι όλες οι σωσίες μελετούν προσεκτικά τα πρότυπά τους», δήλωσε στη Mirror.

«Μερικές φορές δαγκώνει τα χείλη της  – δεν είμαι σίγουρη αν αυτό συμβαίνει όταν είναι νευρική ή τι άλλο».

photo:Instagram @katemiddletonlookalike

Η Agan πρόσθεσε ότι ξοδεύει «ώρες» προετοιμάζοντας κάθε εμφάνισή της ως Κέιτ.

«Τα μαλλιά της είναι απίστευτα δύσκολο να τα αναπαραστήσω, επειδή έχει υπέροχο χτένισμα», προσθέτει.

photo:Instagram @katemiddletonlookalike

Παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται συχνά μαζί με τον Σάιμον Γουάτκινσον που μοιάζει με τον Γουίλιαμ, ο πραγματικός σύζυγός της είναι ο ζωγράφος και διακοσμητής Ράσελ Άγκαν με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Blake, και μια κόρη, την Abigail.

photo:Instagram @katemiddletonlookalike

Στις υποθέσεις πάντως ότι εκείνη είναι η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το επίμαχο βίντεο του TMZ, στο οποίο φαινομενικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν βγει για ψώνια στο Windsor Farmer’s Market, η Heidi Agan ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι αυτή.

«Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε αυτό το βίντεο».

Ακόμα υπερασπίστηκε το Παλάτι που δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας λέγοντας ότι «Είναι δημόσιο πρόσωπο αλλά όχι δημόσια περιουσία, και πρέπει να το σεβαστείτε».

ΠΗΓΗ:newsit.gr