Skip to main content

Μάικλ Κίτον, Κέιτ Μπλάνσετ και Σίντνι Σουίνι προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Το Χρέος του Εκτελεστή

Ο οσκαρικός Μάικλ Κίτον σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε ένα αγωνιώδες θρίλερ, στο οποίο υποδύεται έναν πληρωμένο δολοφόνο που ανακαλύπτει πως έχει άνια. Τότε, προτού τον εγκαταλείψει το μυαλό του, θα πρέπει να αναλάβει μια τελευταία αποστολή για να σώσει το γιό του.

Οι Άποικοι

Χιλιανό νεο-γουέστερν βραβευμένο στις Κάννες. Στη Χιλή του 19ου αιώνα, τρεις ιππείς προσλαμβάνονται από έναν πλούσιο γαιοκτήμονα για να καταγράψουν την περίμετρο της εκτεταμένης περιουσίας του. Σύντομα, όμως, αυτή η διοικητική αποστολή θα μετατραπεί σε ένα αιματοβαμμένο κυνήγι των ιθαγενών της περιοχής. Η επίσημη πρόταση της Χιλής στα 96α Όσκαρ.

Το Νέο Αγόρι

Η Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνιστεί σε αυστραλιανό υπαρξιακό δράμα. Ένα παιδί με ξεχωριστές δυνάμεις φτάνει μέσα στη νύχτα σε ένα οικοτροφείο για Αβορίγινες που διευθύνει ένα μοναστήρι, στην Αυστραλία της δεκαετίας του ‘40. Εκεί συναντά την αδελφή Αϊλίν, η οποία συστήνει το αγόρι στον πνευματικό κόσμο του χριστιανισμού, ωστόσο η πίστη της θα δοκιμαστεί όταν βρεθεί αντιμέτωπη με τις μοναδικές ικανότητες του παιδιού.

Άσπιλη

Ταινία τρόμου με τη δημοφιλή σταρ Σίντι Σουίνι (“Euphoria”, “Λατρεύω να σε Μισώ”, “Madame Web”), η οποία ερμηνεύει μια καλόγρια, ολόψυχα αφοσιωμένη στην πίστη της. Όταν, όμως, αποδέχεται μία θέση σε σημαντικό ιταλικό μοναστήρι, πρόκειται να αντιληφθεί πως το νέο σπίτι της κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά.

Μινόρε

Εν τη γεννέσει cult movie δια χειρός Κωνσταντίνου Κουτσολιώτα. Κάποια υγρή καλοκαιρινή νύχτα, μια παραλία της Ελλάδας γεμάτη από μουσική και χορούς, καλύπτεται ξαφνικά από ομίχλη. Παράξενα όντα πολιορκούν την πόλη, επιτίθενται σε ανθρώπους, άλλους τους τραβούν στην θάλασσα μετά από φρικτά όνειρα. Μια παρέα  μουσικών ενώνει τις δυνάμεις της με έναν χαμένο ναύτη, και όλοι μαζί αντιστέκονται στους εισβολείς.

Kung Fu Panda 4

Ο λιχούδης αρκούδος Πο σε νέες περιπέτειες. Δέκα χρόνια μετά την τελευταία κινηματογραφική εμφάνισή του, ο αξιολάτρευτος αρκούδος Πο, γνωστός και ως Δράκος Πολεμιστής, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Πλέον, ο αγαπημένος ήρωας καλείται να αναλάβει το ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Ωστόσο, ο Πο δεν έχει ιδέα πώς να διεκπεραιώσει το ρόλο του και ταυτόχρονα, θα πρέπει να βρει και να εκπαιδεύσει τον αντικαταστάτη του στη θέση του Δράκου Πολεμιστή. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, στην Κοιλάδα κάνει την εμφάνισή της η πανούργα μάγισσα Χαμαιλέων, μια μικροσκοπική σαύρα με την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα επιθυμεί, η οποία θέλει να κλέψει το Ραβδί της Σοφίας που έχει ο Πο ώστε να κατακτήσει τον κόσμο.

ΠΗΓΗ:athinorama.gr