Skip to main content

επιμέλεια: Μαριάντζελα Χατζηεφραιμίδου

Είναι νέοι, ωραίοι,αγαπιούνται πολύ και δεν διστάζουν να το βγάλουν προς τα έξω. Είναι σχεδόν απίθανο να μην έχεις πέσει πάνω σε βίντεό τους, καθώς είναι από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες του ελληνικού community στο TikTok. Είναι καυστικοί, κάποιες φορές αθυρόστομοι, αλλά κυρίως αληθινοί.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο και τον Θανάση(Archi), οι οποίοι μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας, έλκουν όλο και περισσότερο κοινό, σπάνε τα στερεότυπα και προβάλλουν την κοινή ζωή ενός ομόφυλου ζευγαριού, όπως πραγματικά είναι. Η κανονική ζωή ενός ζευγαριού που εκφράζει την αγάπη του, διαφωνεί, μαγειρεύει και λατρεύει να περνάει το χρόνο του ταξιδεύοντας στον κόσμο. Εγιναν γνωστοί κυρίως για τα ταξίδια τους σε εξωτικούς προορισμούς, τα οποία μοιράζονται live με τους χιλιάδες ακολούθους τους.

«Μας αρέσει πολύ να ταξιδεύουμε και αισθανόμαστε όμορφα που μέσα από τα βίντεό μας, έχουν τη δυνατότητα πολλοί άνθρωποι να ταξιδέψουν μαζί μας και να δουν εικόνες που αλλιώς δεν θα μπορούσαν», μας είπαν.

Τα τελευταία τους ταξίδια στη Ζανζιβάρη και την Ταϋλάνδη τα μοιράστηκαν εξολοκλήρου με το κοινό τους, καθώς έβγαιναν σχεδόν καθημερινά ζωντανά από τα μέρη που επισκέπτονταν. Η επαφή με τη φύση, τα extreme sports, οι γευστικές δοκιμές των τοπικών εδεσμάτων (έχουν φάει μέχρι και σκορπιό), τους εξιτάρουν και κρατούν το κοινό τους σε αγωνία για το επόμενο βίντεο. Εχουν επισκεφτεί αμέτρητους προορισμούς και καταφέρνουν να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες, από high end κοσμοπολίτικα resorts, μέχρι απομακρυσμένες καλύβες στη μέση του πουθενά.

arc2.jpeg

Οταν δεν ταξιδεύουν, μοιράζουν τη ζωή τους μεταξύ εργασίας και διασκέδασης, κρατώντας πάντα επαφή με το κοινό τους μέσω των social και κυρίως του ΤikTok. Δέχονται έντονη κριτική, με τα ομοφοβικά σχόλια να πρωταγωνιστούν, όμως δεν χάνουν το χιούμορ τους και δημιουργούν περιεχόμενο με κάθε ευκαιρία, σχολιάζοντας με τον δικό τους τρόπο τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

 “Ξέρεις, είναι σημαντικό να ακούς από ανθρώπους ότι είσαι η παρέα τους, ότι περνούν χρόνο και τους φτιάχνει η διάθεση όταν σε βλέπουν, διασκεδάζουν, γελούν, προβληματίζονται μαζί σου.. Είναι χαρά αλλά και ευθύνη όλο αυτό”, μας εξομολογήθηκαν.

Το σίγουρο είναι ότι “γράφουν’΄καλά, έχουν όρεξη, άφθονο περιεχόμενο και κυρίως ξέρουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που τους ακολουθεί. Κάτι μας λέει ότι σύντομα θα τους δούμε να δοκιμάζονται και σε άλλα πράγματα, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν εφυσηχάζουν!

@archi.karachalios Τι είναι τελικά ο έρωτας ? ? ##archikaraxalios##fypシt##kostaspal82##viral##fyp##love ♬ πρωτότυπος ήχος

@archi.karachalios Δοκίμασα σκορπιο και αλλα ζωηφια πρώτη φορά στην ταϊλάνδη ? ??? #a#archikaraxaliosf#fypシv#vairalk#kostaspal82t#tailandia ♬ πρωτότυπος ήχος – ? ARCHI ?ΑΡΤΣΙ ?

@archi.karachalios Εσενα σου άρεσε περιμένωτα σχόλια σου #archikaraxalios #Thailand #fypシ #kostaspal82 #maisamui ♬ Summer Heat – Chris Alan Lee

@archi.karachalios Απάντηση στον χρήστη @MUSIC IS LIFE τα σχόλια δικά σας ? ##archikaraxalios##Thailand##fypシ##kostaspal82##love##gay ♬ πρωτότυπος ήχος – ? ARCHI ?ΑΡΤΣΙ ?

@archi.karachalios Ταΐζονται τους ελέφαντες έξω από το δωμάτιο μου ? ?? #archikaraxalios #chailaiorchid #fypシ #Thailand #travel #elephant ♬ [Impression] Love song of piano and strings(911451) – Yoshiki ARA

@archi.karachalios Home tour και κόστος ταξιδιού ζανζηβαρη #l#lovef#foryouv#virala#archikaraxaliosk#kostaspal82z#zanzibarΚ@Κωνσταντίνος ♬ πρωτότυπος ήχος – ? ARCHI ?ΑΡΤΣΙ ?