Την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 19:00 στο BOOKBAR θα βρίσκεται μαζί μας ο sommelier Κωνσταντίνος Τσίπουρας, υπεύθυνος ανάπτυξης αγοράς Νότιας Ελλάδας για την ΟΙΝΩΨ-OENOPS WINES, για να μας συστήσει την οινοποιητική εταιρεία ΟΙΝΩΨ και να μας μιλήσει για τους τρόπους οινοποίησης, τους αμπελώνες και το προφίλ των κρασιών.
Η οινοποιητική εταιρεία ΟΙΝΩΨ-OENOPS WINES ιδρύθηκε στα τέλη του 2015 και αποτελεί το νεότερο οινοποιείο στην περιοχή της Δράμας.
Η βραδιά περιλαμβάνει γνωριμία με την ποικιλία κρασιού ΑΠΛΑ (Λευκός, Ροζέ, Ερυθρός) με συνοδεία ελληνικών τυριών και αλλαντικών.
Θα σας έχουμε ακόμη μικρές, ενδιαφέρουσες, πικάντικες αναφορές των αρχαίων στο κρασί, γιατί το τερπνόν πρέπει πάντα να συνοδεύεται από το ωφέλιμο!
Λόγω μεγάλης ζήτησης συστήνεται προκράτηση, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ: