Skip to main content

fdfbfb.jpeg

επιμέλεια:Μαριάντζελα Χατζηεφραιμίδου

 Αν είσαι άνω των 35,σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως πολλές φορές, ειδικά όταν χρησιμοποιείς ένα ιδιαίτερα καλυπτικό concealer, μετά από κάποιες ώρες αυτό «σπάει», με αποτέλεσμα να τονίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Από την άλλη το να μη χρησιμοποιήσεις καθόλου κάλυψη στην περιοχή κάτω από τα μάτια δεν είναι λύση. Το μυστικό κρύβεται στον τρόπο εφαρμογής.

Αντί να χρησιμοποιείς το προιόν απευθείας στην περιοχή κάτω από τα μάτια, δοκίμασε να το τοποθετήσεις στο πάνω μέρος του χεριού σου και να το «ζεστάνεις» με κυκλικές κινήσεις. Η θερμοκρασία θα βοηθήσει στο να απορροφηθεί καλύτερα όταν το απλώσεις και επιπλέον να μπορείς να ελέγχεις την ποσότητα στα σημεία που το εφαρμόζεις.

Αγαπημένο μου concealer αυτό τον καιρό είναι το Concealer High Coverage της Gosh, το οποίο «γεμίζει» τις λεπτές γραμμές και δεν στεγνώνει στο δέρμα κάτω από τα μάτια και θα το βρεις εδώ

Δες τον τρόπο στο video

 

@simply.shira How to apply your concealer if youre over 35. This technique will give you full coverage minus the creasing abd crepe-ing #fullcoverageconcealer #howtoapplyconcealer #makeupmistakestoavoid #makeupmistakes #undereyebags #undereyecircles #finelines #makeupover35 #concealertutorial ♬ original sound – Shira / your beauty guide /