Skip to main content

Η ΝΕΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ – ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΠ.

Η Χάρις Αλεξίου, μία από τις μεγαλύτερες φωνές της χώρας, συναντά τον “ΠΥΛΩΝΑ” της ελληνικής ραπ σκηνής, Λεξ.. και η συνεργασία της χρονιάς είναι γεγονός!

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στο νέο τραγούδι που ονομάζεται “ΦΥΓΕ” και εμφανίζεται στον νέο δισκογραφικό πρότζεκτ της Χάρις Αλεξίου, με όνομα “Rworks”. Ο δίσκος περιλαμβάνει 8 διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της, καθώς και δύο ακυκλοφόρητα.

“Η  ιστορία πίσω από την συνεργασία”

Όσον αφορά την ιστορία πίσω από το τραγούδι και την συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, η ίδια σε συνέντευξη της, δήλωσε τα εξής:

“Αν θα έκανα παρέα με κάποιον σε αυτό το κομμάτι θα ήταν ο Λεξ, χωρίς να πιστεύω ότι θα έλεγε οκ. Ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δεν είναι η πρώτη φορά που εισπράττω μια αγάπη και έναν σεβασμό από καλλιτέχνες που δεν είναι στο ίδιο σύστημα με εμένα. Όταν ήρθε ο Αλέξης στο σπίτι μου τον ειδα σαν μωρό μου. Λέμε πως οι ράπερς είναι αγρίμια που δεν μπορείς να πλησιάσεις. Εγώ όμως είδα την τρυφερότητα, την γλυκύτητα και τον σεβασμό που μου έδειξε. Είδα την καθαρότητα του μυαλού του και τον ευχαριστώ που δεν είχε το κόμπλεξ να πει ότι “εγώ δεν θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που έχει κάνει αυτή την πορεία και αυτή την ιστορία.”
΄Οταν το είχα γράψει αυτό το κομμάτι είχε σκάσει μύτη η χρυσή αυγή κι απευθυνόμουνα σε αυτά τα παιδιά που τρέχνα από πίσω και ψάχνανε μια φωλιά. Απευθυνόμουν σε αυτά στον εχθρό εαυτό.” Ο Λεξ έγραψε το δικό του μέρος και κανένας δεν επηρέασε τον άλλο”, δήλωσε η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Ακούστε το τραγούδι εδώ: